Προϊόντα

Αναγνωρισμένα & πιστοποιημένα για την ποιότητά τους προϊόντα από την KV.

KV PROMOTING & SALES

Επικοινωνία

Η KV Promoting & Sales, ως εταιρεία προωθήσεων & πωλήσεων, με στόχο τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, αναλαμβάνει, εκ μέρους τους, το στρατηγικό σχεδιασμό, τη διανομή και τις προωθητικές ενέργειες των προϊόντων τους.

Με έδρα την Αθήνα και εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, παρέχει λύσεις μελέτης, οργάνωσης και υλοποίησης του προγράμματος που ταιριάζει ακριβώς στα δεδομένα της επιχείρησής σας, με γνώμονα να επιτευχθούν οι εταιρικοί σας στόχοι.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

1ο ΠΡΟΪΟΝ

Τα Fiber Oil Absorbents - O.W.L. ABSORBENT-CLEANING, είναι υλικά νέας γενιάς που είναι 100% οργανικά και βιολογικά, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις επιφάνειες, όπως δρόμους, πεζοδρόμια, βιομηχανικά δάπεδα, μάρμαρα, τσιμέντο και νερό σε περίπτωση ζημιάς ή διαρροής, καθώς και σε μολυσμένα εδάφη, χωρίς καμία επίπτωση στο περιβάλλον ή τη φύση, αφού είναι μη τοξικά και αντικαρκινογόνα.

 

Μπορούν να απορροφήσουν σε λίγα δευτερόλεπτα όλα τα προϊόντα πετρελαίου, όπως επίσης και ένα ευρύ φάσμα χημικών και τοξικών ουσιών, όπως υδροχλωρικό οξύ, θειικό οξύ αλλά και χρώματα, μπογιές και οργανικά υγρά, όπως αίμα.

 

Το προϊόν αυτό έχει τη δυνατότητα να απορροφήσει το βάρος του έως και 10 φορές, ενώ μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί αρκετές φορές, μέχρι το υλικό να κορεστεί από την ουσία που έχει απορροφηθεί. Απορροφά έως 130 χημικές και τοξικές ουσίες, όπως επίσης την μπογιά, το λίπος και το αίμα, στο έδαφος αλλά και στο νερό.

Όλα τα προϊόντα της σειράς αυτής είναι υδρόφοβα και μπορούν να σταθούν στο νερό έως 6 μήνες. Αυτό τα καθιστά απαραίτητα για την απορρόφηση όλων των μολύνσεων από διαρροές στη θάλασσα και για αυτό το λόγο η O.W.L. έχει δημιουργήσει μια πολύ μεγάλη σειρά προϊόντων, όπου, εκτός από τη φυτική ίνα, παρέχουμε μαξιλάρια σε διαφορά μεγέθη και «λουκάνικα» φράγματα για να σταματάει αμέσως την εξάπλωση της μόλυνσης.

 

Είναι μοναδικά αφού απορροφούν μόνο τα υλικά της μόλυνσης και όχι το νερό, οπού θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το βάρος κατά το μάζεμα τους.

 

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για όλο τον κόσμο είναι η εταιρεία Τροία Ναυτιλιακή ΕΠΕ, με έδρα τον Πειραιά και με μια πολύχρονη πείρα στο χώρο της ναυτιλίας, και, κυρίως, στον τομέα των επισκευών πλοίων και όχι μόνο.

KV Promoting & Sales

You think it
we sell it.

Με έδρα μας την Αθήνα, παρέχουμε υπηρεσίες στρατηγικής προώθησης – πώλησης προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μέση Ανατολή.

Συνεργαστείτε μαζί μας